Hälytyksen siirtopalvelu

halytyspalvelutHälytyskeskuksemme päivystää 24/7 ja hälytyksiin vastataan välittömästi. Päivystäjämme ohjaa ilmoitukset esimerkiksi vartijalle, huoltoyhtiölle, viranomaisille tai suoraan asiakkaalle jatkotoimenpiteitä varten – tarpeen ja sopimuksen mukaan. Pystymme käsittelemään monenlaisia hälytyksiä murto- ja palo- ja LVIS-hälytyksistä vartijapyyntöihin. Laitteemme voidaan liittää lähes mihin tahansa olemassa olevaan ilmoitinjärjestelmään.

Viranomaishyväksytty ilmoituksensiirtopalvelu

Paloilmoittimien yhteysvikojen valvonta on paloilmoitinkiinteistöjen vastuulla. Paloilmoittimen yhteysvika on viesti siitä, että paloilmoitinlaitteen ja 112 hätäkeskuksen välisessä puhelinverkkoyhteydessä on häiriö.

Hätäkeskussopimuksen lisäksi, kiinteistön tulee tehdä ilmoituksensiirron vikavalvontapalveluja tarjoavan palveluntarjoajan (operaattori) kanssa sopimus myös hätäkeskusyhteyden vikavalvonnan järjestämisestä.

THV on Ilmoituksensiirto-operaattori. Toimitamme luotettavat ja kustannustehokkaat ratkaisut palo- ja rikosilmoittimien hälytyksensiirtoon.

Langaton hälytyksensiirto ja valvottu linja PALOILMOITTIMIIN

thv-pro-final

THV-PRO on valvottu ja varajärjestelmällä suojattu GPRS-pohjainen ratkaisu. FKL:n 4 luokkaan hyväksytty ja Tukesin hyväksymä siirtolaite ja palvelu. kuukausimaksu sisältää kaikki tiedonsiirtokulut, ei siis yllätyksiä puhelinlaskussa.

Paloilmoittimista hälytys johdetaan 112 aluehälytyskeskukseen ja linjavalvonta THV:n varmistettuun valvomoon. THV:n valvomo reagoi linjavikoihin ja jälleenhälyttää paloilmoittimen hoitajille mahdolliset vikaantumiset

Langaton hälytyksensiirto ja valvottu linja RIKOS- ja LVIS hälytysjärjestelmiin

thv-cid

THV-CID on langaton, valvottu ja varajärjestelmällä suojattu GPRS-pohjainen ratkaisu.

Langattomuus mahdollistaa palovaroitin-, rikos- ja LVIS -hälytysjärjestelmien asentamisen mihin tahansa. Hälytykset voidaan ohjata haluttaessa myös asiakkaan kännykkään automaatti-tekstiviestinä. Kaksisuuntaisen siirtopalvelun avulla voidaan haluttaessa myös ohjata tiettyjä laitteita ja järjestelmiä tekstiviestien avulla.

 

“Yrityksemme toimitilojen turvatekniikka ei ole ihan niitä nykyaikaisimpia. Vaikka kaikki toimii periaatteessa kuten pitääkin, on niiden yhdistelemisessä ollut ongelmia. Meidän onneksemme THV Turvapalvelut saivat kaiken juttelemaan keskenään. Vältimme mittavat hankinnat ja homma toimii.” –kiinteistönhoitaja

Kysy lisää palveluistamme

Nimi

Sähköposti

Vapaamuotoinen viesti